Hair Extensions

KappersHuys Goirle werkt met een uiterst goede kwaliteit hair extensions van Hairtalk

Hairtalk

Kappershuys Goirle werkt met Hairtalk, een toonaangevend systeem voor haarverlenging en/of verdikking. Hairtalk is aan te passen naar de wensen van iedere individuele vrouw. Zo kun je combineren met verschillende kwaliteiten en haarlengtes om telkens weer die perfecte uitstraling te realiseren. 

We zijn gecertificeerd hairtalk specialist en kunnen in 45 tot 60 minuten een volledige haarverlenging inzetten. De ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het 100% Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen er voor dat de hairtalk extensions naadloos en onzichtbaar samenvoegen met het eigen haar en zéér comfortabel dragen.

Na 8 tot 10 weken kunnen de extensions haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd en direct worden herplaatst bij de wortel. Dit maakt de hairtalk extensions herbruikbaar en dus voordelig in gebruik.

Uitsluitend via de professionele stylist

Hairtalk is van mening dat bij uitstek de kapper geschikt is om consumenten te voorzien van gedegen advies op basis van kennis en kunde van haar en de laatste trends. Omdat wij geloven in de combinatie van een kwalitatief hoogstaand product, objectief advies en professionele toepassing & after care, zijn hairtalk extensions & hairwear uitsluitend te verkrijgen via de kapsalon.

Heb je interesse in hair extensions? Dan kun je vrijblijvend een afspraak maken voor een intake. 

Volg ons op Instagram